نشست  انجمن‌های CBR استان با مدیرکل بهزیستی فارس برگزار شد

در راستای تقویت خدمات توانبخشی در مناطق محروم و بررسی مستقیم موانع اجرایی، نشست تخصصی انجمن‌های توانبخشی مبتنی بر جامعه (CBR) استان فارس، صبح امروز یکشنبه ۱۰ خردادماه در سالن سردار شهید سلیمانی اداره‌کل بهزیستی فارس برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی فارس، در این نشست که با حضور حمید گودرزی، مدیرکل بهزیستی فارس، سرپرست معاونت توانبخشی و کارشناسان تخصصی CBR استان برگزار شد، نمایندگان انجمن‌های مختلف به بیان چالش‌ها، محدودیت‌های منابع و مشکلات میدانی خود در مسیر خدمت‌رسانی به توانخواهان  پرداختند.

*مدیرکل بهزیستی فارس: CBR، ستون فقرات عدالت در ارائه خدمات است*

در این جلسه، حمید گودرزی ضمن قدردانی از تلاش‌های جهادی تسهیلگران و انجمن‌های CBR، اظهار کرد: «برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه، پیشانیِ خدمات ما در دورترین نقاط استان است. انجمن‌های CBR با شناسایی توانخواهان پنهان در مناطق روستایی، عدالت در توزیع خدمات را محقق می‌کنند؛ لذا شنیدن چالش‌های شما و تلاش برای رفع آن‌ها، مورد تاکید ماست.»

وی با تأکید بر لزوم شفافیت و سرعت در فرآیندهای مالی و حمایتی، افزود: «ما نسبت به مشکلات معیشتی، ایاب و ذهاب و کمبود تجهیزات در برخی مناطق آگاهیم و تمام تلاش مجموعه ستادی بر این است که با رایزنی‌های استانی و کشوری، بار مشکلات را از دوش انجمن‌ها برداریم تا تمرکز آن‌ها صرفاً بر توانمندسازی معلولان باشد.»

*تحلیل چالش‌ها و ارائه راهکارهای عملیاتی*

در ادامه این نشست، نمایندگان انجمن‌های CBR استان به مواردی همچون «لزوم بازنگری در قراردادها»، «چالش‌های بیمه‌ای تسهیلگران»، «کمبود منابع برای اشتغال‌زایی روستایی» و «ضرورت آموزش‌های به‌روز» اشاره کردند.

*سرپرست معاونت توانبخشی بهزیستی فارس* نیز در پاسخ به موارد مطرح شده، از برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی و اصلاح فرآیندهای نظارتی خبر داد و گفت: «هدف ما این است که با برقراری تعامل دوسویه، نقش انجمن‌ها را از مجری صرف به شرکای راهبردی بهزیستی ارتقا دهیم.»

در پایان این جلسه، مقرر شد کارگروهی ویژه جهت دسته‌بندی مشکلات مطرح شده تشکیل و طی یک جدول زمان‌بندی، نسبت به رفع موانع موجود در مسیر فعالیت انجمن‌های CBR اقدام شود.

کد خبر 184341

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد